неділя, 15 січня 2023 11:23

Американка вразила публіку конкурсу краси космічним костюмом

Міс Сполучених Штатів Америки Р'Бонні Габріель на національному конкурсі костюмів "Міс Всесвіт-2023" присвятила свій образ висадці NASA на Місяць.

Вбрання жінки прикрашене червоними, білими та синіми стрічками, на голові красувалася велика срібляста корона. Позаду моделі на спеціальній рамі встановили Місяць і зірки. В руках тримала прапор США, повідомляє Space.com.

За словами моделі, мета костюма – надихнути жінок "у всьому Всесвіті" мріяти про велике й досягати Місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міс Україна Всесвіт" у розкішному вбранні розповіла про останню репетицію перед фіналом конкурсу

"20 липня 1969 року двоє американських астронавтів стали першими людьми, які ступили на Місяць, здійснивши одне з найвидатніших досягнень в історії людства. А сьогодні жінки більше, ніж будь-коли, залучені до програми Artemis, яка має на меті повернути США на Місяць. Як уродженка Г'юстона, де розташований космічний центр NASA, я пишаюся тим, що я з міста, яке працює над відправленням першої жінки на Місяц", – написала Габріель в Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от R'Bonney Nola (@rbonneynola)

Представниця США Р'Бонні Габріель стала переможницею "Міс Всесвіт-2023". Також до п'ятірки потрапили представниці Домінікани, Венесуели, Пуерто-Рико та Кюрасао.

Р'Боні Габріель – американо-філіппінська модель, 2022 року завоювала першість конкурсу "Міс США". Народилася в Х'юстоні, штат Техас, у родині філіппінця Реміхіо Бонзона Габріеля та американки Дани Вокер. Габріель закінчила університет Північного Техасу зі ступенем бакалавра в галузі дизайну одягу зі спеціалізацією в галузі волокон. Працює дизайнером і моделлю.

Зараз ви читаєте новину «Американка вразила публіку конкурсу краси космічним костюмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі