неділя, 13 лютого 2022 19:28

Alina Pash різко відреагувала на питання про поїздку до Криму: "Це бісить"
5

Виконавиця Alina Pash, яка представлятиме Україну на Євробаченні-2022, емоційно відповіла на питання про поїздку до окупованого Криму. 2015 року вона перетинала кримський кордон.

Також вона поділилася деталями інших скандалів, які виникли навколо артистки. Співачка звинувачувала одного з учасників нацвідбору на Євробачення-2022 - гурт Kalush - у плагіаті. Натомість її звинуватили в тому, що артистка виступала в Криму. Ще 2019 року Паш сказала, що літала через Росію до Криму. Зараз знову порушили цю тему в програмі "Світське життя". Про це передає Gazeta.ua.

"Так, ми туди їздили. Їхали автобусом. Я багато літала і їздила. Я сказала в загальному, що ми летіли, багато ми їздили. У нас були концерти, гастролі. Я відповіла в загальному. Я не казала, що ми точно летіли і так далі", - відповіла співачка.

Вона додала, що надала необхідні докази того, що вона їхала автобусом до Криму 2015 року, "Суспільному" перед фіналом нацвідбору.

Виконавиця Alina Pash, яка представлятиме Україну на Євробаченні-2022, емоційно відповіла на питання про поїздки до Криму
Фото: instagram.com/alinapash
2015 року вона перетинала кримський кордон
Також вона поділилася деталями інших скандалів, які виникли навколо артистки
Ще 2019 року Паш сказала, що літала через Росію до Криму
Вона додала, що надала необхідні докази того, що вона їхала автобусом до Криму 2015 року, "Суспільному" перед фіналом нацвідбору

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий Євробачення розповів, як насправді оголошувалися бали у фіналі

"Пересічені кордони. Все є у "Суспільного", всі є повноцінні оригінали довідок і так далі. Повірте, це було складно. Це було 2015 року. Мені довелося давати запит для того, щоб мені повірили, що я не жираф. Це бісить", - пояснила Паш.

Артистка запевнила, що більше "нічого не може виплисти" те, за що її можуть судити.

"Агов! Аліна Паш співає українською, говорить українською, вона із Закарпаття. Вона творить культуру, традиції і робитиме це. У вас половина країни співає російською. Бл*ха муха, давайте говорити по-чесному. Якщо ми вже скандалимо, якщо ви так Аліну Паш не любите, яка вона така нечесна. О боже, вона сфоткалась на Червоній площі. А скільки не фоткається і туди їздить", - емоційно відреагувала вона.

Оголосили переможця національного відбору пісенного конкурсу Євробачення-2022. Перемогу виборола Alina Pash із треком "Тіні забутих предків". Пісня присвячена народним мотивам, міфології та українським героям.

Зараз ви читаєте новину «Alina Pash різко відреагувала на питання про поїздку до Криму: "Це бісить"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі