середа, 20 червня 2012 12:13

Алек Болдуін побився біля рацсу

Алек Болдуін побився біля рацсу
Актора розлютив папараці Фото: loveshow.org

Популярний голлівудський актор Алек Болдуін потрапив у халепу просто при виході з бюро реєстрації шлюбів. На нього вискочив папараці з камерою, однак Болдуін не розгубився і вдарив журналіста. Тепер потерпілий хоче судитися із зіркою, а сам артист заявляє, що все було з точністю навпаки.

Досить неприємний інцидент затьмарив радісний настрій 54-річного актора Алека Болдуіна і його коханої, 28-річної інструктора з йоги Хіларії Томас. Не встигли закохані залишити бюро реєстрації шлюбів, як на них вискочив папараці з камерою. За деякою інформацією, журналіст хотів зняти перші хвилини шлюбу новоспеченої подружжя. Однак не тут-то було. За словами репортера, голлівудський актор штовхнув його, вдарив у підборіддя і пішов. За даними ЗМІ, постраждалий має намір подати заяву про подію в поліцію.

Проте офіційний представник голлівудської знаменитості вже виступив із заявою, що все було з точністю до навпаки. За словами прес-аташе популярного актора, той сам "накинувся з камерою на Болдуіна", який змушений був захищатися. При цьому "жодних ударів завдано не було". Сам Алек не забув прокоментувати неприємний інцидент у своєму мікроблозі. Артист написав, що фотограф намагався вдарити його в обличчя камерою і взагалі "всі папараці повинні зазнати тортур водою". Примітно, що Болдуін не уточнив, що саме він та його наречена Хіларія Томас робили в бюро реєстрації шлюбу на Манхеттені. Втім, деякі світські хронікери вже заявляють, що голлівудський актор одружився.

Нагадаємо, новина про заручини Алека Болдуіна і Хіларії Томас була офіційно підтверджена на початку квітня. Хіларія Томас, яка раніше працювала танцівницею, підкорила серце голлівудської знаменитості близько року тому. Також повідомляється, що під час роману пара активно листувалася в мережі мікроблогів Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алек Болдуін вирішив одружитися з інструктором з йоги

Якщо Алек Болддуін насправді одружився, то цей шлюб для нього вже другий. Голлівудський актор був одружений з колегою по кінематографічному цеху Кім Бесінгер, яка прославилася завдяки головній ролі в картині "9 1/2 тижнів". Цікаво, що Алек і Кім познайомилися саме на знімальному майданчику. Вони грали у фільмі "Звичка одружуватися". Однак їхнє подружнє життя розпалася в 2002 році. У акторів є 16-річна дочка Айленд.

Зараз ви читаєте новину «Алек Болдуін побився біля рацсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі