пʼятниця, 12 листопада 2010 13:25

Актриса Джейн Фонда вилікувалась від раку

Актриса Джейн Фонда вилікувалась від раку

Американська актриса Джейн Фонда заявила, що кілька тижнів тому у неї був виявлений рак грудей, але лікарі успішно прооперували її, і тепер вона від раку вилікувалася.

У телепередачі Entertainment Tonight телеканалу CBS 72-річна актриса розповіла, що лікарі виявили у неї рак грудей під час звичайного медогляду і ухвалили рішення провести операцію. Тепер Фонда бажає, щоб всі її прихильники знали: "вона у повному порядку" і позбавилася від раку.

Поправивши здоров'я, володарка "Оскару" зайнялася рекламою своєї нової програми по фітнесу на DVD, яка з'явиться на прилавках в кінці листопада.

Джейн Фонда - американська актриса, модель, громадська активістка, лауреат двох премій "Оскар". В середині 1960-х років Фонда знялася в гучній картині французького режисера Роже Вадіма "Барбарелла". У 1978 році за роль американського драматурга Ліліан Хеллман у фільмі "Джулія" (1977 рік) актриса отримує "Золотий глобус".

Свій перший "Оскар" Фонда отримала за роль у фільмі "Клют" (1971 рік), а другий - за фільм "Повернення додому" (1978 рік). Один з останніх фільмів актриси - "Моя свекруха - монстр" в дуеті з Дженніфер Лопес.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Актриса Джейн Фонда вилікувалась від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі