пʼятниця, 15 лютого 2008 16:19

Джейн Фонда вилаялася в прямому ефірі

70-річна голлівудська зірка і громадський діяч Джейн Фонда вимовила в четвер в прямому ефірі телешоу Today на каналі NBC лайливе слово, що позначає жіночий статевий орган. Інцидент відбувся на програмі, присвяченій десятиліттю п"єси "Монологи вагини", що належить перу Верб Енцлер, яка також була присутня на шоу.

Пізніше ведуча телешоу Мередіт Вієра вибачилася перед телеглядачами за вислів актриси. "Ми розмовляли про "Монологи вагіни", і несподівано Джейн вимовила слово, яке зазвичай не вимовляють з екрану. Ми жодним чином не хотіли образити нашу аудиторію", - заявила вона.

П"єса "Монологи вагіни" складена з декількох монологів жінок, що розповідають про жіночу сексуальність, про жіночі комплекси, про оргазм і про багато інших відвертих предметів. Спочатку всі монологи читала сама Енцлер, проте з приходом популярності в п"єсі в різний час були задіяні такі зірки, як Ніколь Кідман, Вупі Голдберг, Меріл Стріп, Вайнона Райдер і Джейн Фонда.

П"єса американської письменниці вважається маніфестом фемінізму, її неодноразово звинувачували в чоловіконенависнитстві. Проте постановка знайшла величезну популярність, книга "Монологи вагіни" була перекладена більш ніж 30 мов, а спектаклі пройшли в більш ніж 50 країнах по всьому світу, пише газета SanFranciscoChronicle.

Зараз ви читаєте новину «Джейн Фонда вилаялася в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі