пʼятниця, 30 червня 2023 11:29

"Я не можу морально" – Бєдняков розказав, скільки заробляє і що сталося з його майном у Маріуполі
5

Бєдняков розказав, що сталося з його майном у Маріуполі
Фото: instagram.com/biedniakov
Бєдняков розказав, що сталося з його майном у Маріуполі
Бєдняков розказав, що сталося з його майном у Маріуполі
Бєдняков розказав, що сталося з його майном у Маріуполі
Бєдняков розказав, що сталося з його майном у Маріуполі

Ведучий та шоумен Андрій Бєдняков розповів скільки заробляє зараз в Україні.

За його словами, майже нічого не приносить йому дохід, оскільки він відмовляється від корпоративів. Про це розповів у інтерв'ю "Слава+".

"Я не можу морально. Це не камінь у чийсь город. Я жодного разу не був у басейні. У кожного своя психологія. Я можу розважатися, я п'ю алкоголь. Але є дві речі, яких я не робив після початку повномасштабної війни: це басейн і караоке. В Одесі я не був. Не можу змусити себе туди поїхати. Тому що це концерти, клуби. Я не можу поїхати за кордон і провести весілля. Хоча я віддаю 70% прибутків на ЗСУ. Майже нічого не заробляю", – заявив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Андрія Бєднякова похвалилася несподіваним подарунком від чоловіка

Бєдняков розповів, що зараз живе у своїй київській квартирі. Шоумен ходить пішки й не витрачає гроші на бензин. На місяць ведучому потрібно більше 20 тис. грн, але скільки саме заробляє – не сказав.

Він розповів, що сталося з його майном у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області

"Одну (квартиру – Gazeta.ua) знесли, це була квартира сестри. Будинок знесли, на жаль. А там, де мамина квартира, ніби поки що стоїть, але я не знаю. Я боюся питати і зайвий раз туди когось... Вона ніби стоїть поки що. Я не боюся, що заберуть квартиру. Я не боюся, що знесуть будинок. Я боюся, що не дістану фотографії мої, мами, батька, дитячі грамоти. Декілька книжок. І ось такі артефакти, як магнітофон, речі батьків. А на квартиру я зароблю", – підсумував.

Бєдняков показав емоційне відео, на якому російські окупанти рівняють із землею його будинок в Маріуполі, в якому він провів дитинство. Він пригадав, як робив ремонт у квартирі, якої більше нема, свої перші кроки, як батьки в "однушці" зробили йому "окрему спальню" з двох шаф посеред кімнати.

Зараз ви читаєте новину «"Я не можу морально" – Бєдняков розказав, скільки заробляє і що сталося з його майном у Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі