понеділок, 01 січня 2024 10:32

"Я не хочу цього чути" - Саліванчук відповіла, чому її чоловік-нардеп не пішов на фронт
3

Анна Саліванчук відповіла, чому її чоловік-нардеп не пішов воювати
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna
Анна Саліванчук відповіла, чому її чоловік-нардеп не пішов воювати
Анна Саліванчук відповіла, чому її чоловік-нардеп не пішов воювати

Українська акторка Анна Саліванчук розповіла, чому її чоловік-нардеп Олександр Божков не пішов захищати Україну на фронті.

В інтерв'ю Аліні Доротюк вона зазначила, що її коханий став народним депутатом на другий місяць повномасштабної війни. Додала, що перші півроку він нічого не заробляв, тому що всі гроші йшли на ЗСУ.

"Я ніколи у нього не питаю про його розмови там. Я не хочу цього чути. Мені не цікаво. Писати і говорити будуть завжди. Я навіть не читаю коментарів. Не кожна людина на війні може робити свою справу. Не кожному потрібно воювати. Є багато людей, які тут можуть зробити багато корисного для тих, хто там", - запевнила зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Кіма вперше розповіла про їхнє знайомство та що думає про його роботу

За словами Саліванчук, на передову мають іти люди, які в цьому розбираються.

"Я була впевнена, що мій однокурсник Андрій Федінчик піде воювати. Він завжди був такий мужик. Тому що це така людина. Йому по-іншому не можна. Люди, які в цьому не розбираються, і будуть там боятися, вони можуть підставити свого колегу, воїна, який поруч і просто втекти", - підсумувала акторка.

Раніше Саліванчук влаштувала новорічну фотосесію з двома синами: восьмирічним Глібом і трирічним Микитою. Вони позували на тлі ялинки. Старший син поцілував Анну, а молодший тримав у руках печиво.

Зараз ви читаєте новину «"Я не хочу цього чути" - Саліванчук відповіла, чому її чоловік-нардеп не пішов на фронт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі