неділя, 31 грудня 2023 04:05

Дружина Кіма вперше розповіла про їхнє знайомство та що думає про його роботу
4

Юлія Кім
Фото: Скріншот
Віталій Кім з дружиною
Віталій Кім з дружиною
Віталій Кім з дружиною

Дружина голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма - Юлія - вперше вийшла в публічний простір і відверто поспілкувалась з журналістами.

У інтерв'ю Раміні Есхакзай вона розповіла, як познайомилась із чоловіком.

"Це був день міста, і хтось привіз у Миколаїв безкоштовний концерт. Все місто гуляло. Ми з подружкою вийшли й пішли до центру. Віталій був разом з другом. Запитав чи не холодно мені. Так і познайомилися. Він дуже багато розмовляв, усмішка не сходила з обличчя. Було відчуття, що ми знаємо одне одного давно. Ми разом від 2010-го року, одружилися 2017 року", - пригадала Юлія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Саліванчук влаштувала ніжну фотосесію з синами від нардепа

За словами жінки, про призначення Кіма головою Миколаївської ОДА, вона дізналася не одразу.

"Зрозуміла, коли з'явилась новина на наших місцевих інтернет-виданнях, що Віталія Кіма призначили головною Миколаївської ОДА. Я читала коментарі, мені так не сподобалося! Говорили про його корейське походження, що тепер в області будуть цибулю вирощувати, собак їсти. У мене в той день піднялась температура, і я сказала, що більше нічого читати не буду і не буду реагувати. На другий день прийняла цей факт", - поділилася Юлія.

Вона додала, що не хотіла б аби її чоловік став президентом України.

Раніше Віталій Кім показав свою дружину Юлію і будинок у якому проживає подружжя. На відео Юлія в чорних легінсах та кепці. За її спиною висить рюкзак з українським гербом, а з нього стирчить автомат. "Мама поїхала на стрільбище тренуватись. Залишила нас сином прибирати вдома", - написав Кім під роликом.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Кіма вперше розповіла про їхнє знайомство та що думає про його роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі