пʼятниця, 28 грудня 2018 21:25

"Я йшов на реаліті про моду, а опинився в скандальному телешоу" - Костя Боровський

"Я йшов на реаліті про моду, а опинився в скандальному телешоу" - Костя Боровський
Костя Боровський заявив про свій вихід з "Топ-моделі по-українськи" Фото: прес-служба

Учасник гурту "Агонь" Костя Боровський зробив відверте зізнання на своїй сторінці в Instagram.

"Сьогодні фінал проекту "Топ-модель по-українськи". Вітаю Яну Кутішевскую, вона виконала складний шлях і гідна перемоги, - написав Боровський.

- Я вдячний за довіру і цікавий досвід. Дякую Андрію Оленичу за те, що знайшов мене, привів на проект і підтримав всі мої починання. Олексію Гадушевскому - за те, що повірив в мене і посадив у крісло експерта. Музі проекту і супер-профі Аллі Костромічева - за підтримку і турботу. Ти відразу прийняла мене в команду, всьому навчила і ввела в курс справи. Окреме спасибі моєму медіа-коучу Павлу Інову.

Коли мене запросили в фешн-реаліті, я був сповнений ентузіазму, адже мода (особливо street-fashion) - це те, в чому я розбираюся і чим довгі роки займаюся, чим живу. За два сезони мені вдалося сказати багато. Разом з бандою АГОНЬ ми яскраво увірвалися на проект: зняли топовий кліп БЕГИ з учасниками проекту, запалили на сцені в фінальному гала-шоу, я записав реп-трек "Мы на Топ-модели", присвячений #ТМПУ і випустив натхненну Аллою Костромічева лінійку одягу "Краса врятує". Одним словом, проявив занадто багато активності, яка, схоже, не зовсім вписалася в телевізійні рамки. Але потрібно розуміти, що люди не змінюються: хулігана і нонконформіста по життю неможливо перетворити в паїньку, навіть за допомогою монтажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкрасивіших людей року

Було здорово, але на цьому етапі я виходжу з гри. Спочатку я йшов на реаліті про моду і моделей, але якимось невідомим мені чином опинився в скандальному телешоу, де вітається вульгарність і клоунада, а перемагає не той, хто яскравіший на подіумі, а хто голосніше матюкається і далі плює. В результаті, мої фаворити і моя думка стала все частіше не збігатися з ефірної версією".

Нагадаємо, Костя Боровський був експертом шоу про моду і модельний бізнес "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі з 2017.

Зараз ви читаєте новину «"Я йшов на реаліті про моду, а опинився в скандальному телешоу" - Костя Боровський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі