пʼятниця, 15 березня 2024 12:45

79-річного зірку "Гри в кальмара" засудили на 8 місяців умовно через поцілунок у щоку
3

О Ен Су в серіалі "Гра в кальмара"
Фото: Скріншот з відео
О Ен Су в серіалі "Гра в кальмара"
О Ен Су в серіалі "Гра в кальмара"

Зірку серіалу "Гра в кальмара", південнокорейського актора О Ен Су засудили до восьми місяців умовно через сексуальні домагання.

Чоловіка звинувачують у тому, що в 2017 році він обійняв жертву під час прогулянки та поцілував її у щоку. Жінка подала на нього до суду в грудні 2021 року, після того, як актор став знаменитим. Про це пише The Korea Herald.

"Зміст щоденника жертви та зміст її консультацій після інциденту відповідає тому, що сталося, і її свідчення не могли бути дані, якби вона не пережила це насправді", - йдеться у висновку суду Сувона, провінція Кенгі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix анонсував другий сезон "Гра у кальмара"

Крім восьми місяців в'язниці умовно, О Ен Су зобов'язаний пройти 40 годин курсу лікування сексуального насильства.

Актор планує подати апеляцію. Він наголошує, що взяв жінку за руку аби "показати їй дорогу до озера" й одразу вибачився.

Голлівудська акторка Шерон Стоун шокувала неочікуваними подробицями своєї кар'єри. Зірка вперше розказала, що відомий продюсер Роберт Еванс змушував її займатися сексом з колегою - Вільямом Болдвіном під час знімань трилера "Тріска" (1993 рік).

Зараз ви читаєте новину «79-річного зірку "Гри в кальмара" засудили на 8 місяців умовно через поцілунок у щоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі