вівторок, 27 листопада 2012 12:15

6-річна донька покійної Анни Ніколь Сміт стала моделлю
6

Юна дочка покійної Анни Ніколь Сміт стала новим обличчям дитячої лінії одягу марки Guess, пройшовши по стопах своєї мами, яка на початку 1990-х почала свою довгу та плідну співпрацю з відомим брендом.

Деннілін Біркхед знялася в новому ролику Guess Kids Spring 2013, зйомки якого проходили на пляжі Малібу. На зйомках відео був присутній сам креативний директор марки Пол Марчіано, а фотографом юної моделі став Еллістон Латс.

Ролик шестирічної Деннілінн, яка живе зі своїм батьком Ларі Біркхедом в Каліфорнії з дня трагічної смерті матері від передозування лікарськими препаратами в 2007 році, викликав багато шуму серед громадськості, в тому числі і організацій, що захищають права дітей, які вважають, що дівчинці краще "триматися подалі" від шоу-бізнесу, щоб не повторити сумну долю матері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька моделі Анни Ніколь Сміт успадкувала мільйони

Представник однієї з таких організацій висловився з приводу останньої рекламної кампанії Guess Kids: "Ми вважаємо, що батько Деннілін повинен убезпечувати її від публічності, і тим більше, від будь-якої реклами. Вона і так пережила трагічні події: дуже рано втратила матір, і навряд чи швидко оговтається після цього. Так, вона дуже гарна дівчинка, але це не означає, що вона повинна йти по стопах мами і ставати моделлю. Якщо вона захоче присвятити цьому життя, коли подорослішає і досягне повноліття, - це зовсім інша справа, але поки Деннілін не здатна приймати такі рішення".

А ось креативний директор Guess Пол Марчіано розповів, що дівчинка дуже схожа на маму: "Деннілін поводилась на зйомці професійно, так само, як і її мама".

Його захват розділив і батько новоспеченої моделі, який поділився з журналістами своїми емоціями: "Я дуже пишаюся Данілін, і знаю, що Анна зараз дивиться на неї з небес і теж дуже рада за нашу дочку".

Зараз ви читаєте новину «6-річна донька покійної Анни Ніколь Сміт стала моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі