четвер, 05 квітня 2007 17:42

Усі препарати, від яких померла Анна Сміт, виписані одним лікарем (ФОТО)

Всі 11 ліків, знайдені в номері колишньої моделі Playboy Ганни Ніколь Сміт, яка померла від передозування снодійного і інших препаратів, прописав один і той же лікар. Проте, в рецепті, виписаному близько п"яти тижнів тому, були відсутні ще близько 600 пігулок, серед яких 450 м"язових релаксантів. Поки не ясно, чи приймала Сміт всі ці ліки.

Препарати виписала особистий психіатр моделі і її близький друг Христина Єрошевич, яка разом з Говардом Стерном супроводжувала Ганну Ніколь під час її поїздки до Флоріди. За словами патологоанатома Джошуа Перпера, що проводив розтин тіла моделі, ліки їй прописували ще двоє лікарів, проте ці медикаменти в кімнаті Seminole Hard Rock Hotel and Casino виявлені не були.

Відзначимо, що препарати, перераховані в рецепті, були виписані на імена трьох різних людей. Вісім препаратів було виписано на ім"я Говарда Стерна, одні ліки – на ім"я самої Єрошевич, два – призначалися декому Алєксу Катцу. Невідомо, чи є Катц вигаданим ім"ям, або ж це людина, близька до Анни Ніколь.

Жоден з препаратів не був виписаний на ім"я самої моделі, проте, за словами Перпера, всі препарати призначалися саме їй.

Перед смертю Анна Ніколь приймала довгий список препаратів, в який входив і сумно відомий знеболюючий засіб метадон, від передозування якого минулого року помер її син, проте померла вона від передозування знеболюючих і снодійного хлоралгідрат.

У опублікованих недавно документах не вказані такі препарати, як знеболююче метадон і заспокійливе Атіван, які були виявлені при розтині тіла Ганни Ніколь Сміт. Крім того, в медичному звіті відсутня згадка про гормони зростання, стероїди і препарати для зниження зайвої ваги, які модель приймала постійно, повідомляє Factnews.ru.
Зараз ви читаєте новину «Усі препарати, від яких померла Анна Сміт, виписані одним лікарем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі