пʼятниця, 07 червня 2024 12:19

36-річний Добринін показав, яким був у дитинстві: атмосферні фото
3

Нікіта Добринін в дитинстві
Фото: instagram.com/nikitadobrynin
Нікіта Добринін в дитинстві
Нікіта Добринін в дитинстві

Український ведучий 36-річний Нікіта Добринін поділився домашнім контентом.

У своєму Instagram шоумен опублікував кадри з дитинства й розповів про своїх батьків.

"Мій батько помер, коли я був ще малим. Моя мама, яка є лікарем, моєю підтримкою і психологом, завжди була поряд і допомагала мені справлятися з усіма труднощами. Була і є. Завдяки її підтримці я зростав у надзвичайно класній і розумній сім'ї, вчився проявлятись. Але, знаєте, навіть маючи таку потужну підтримку, життя іноді підкидає нам виклики, які залишають сліди. Як шрами на тілі", - написав Нікіта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська з чотирирічною донькою повідомила про поповнення в родині

Додав, що багато років працює з психотерапевтом не тільки для себе, а й для того, щоб бути кращим у стосунках з іншими людьми.

"Любов і підтримка - це те, що допомагає мені рухатися вперед. А іноді добра розмова з другом може творити дива. Ви здатні на більше, ніж думаєте, перевірено на собі. Тому не бійтеся змінюватися і ставати тими, ким завжди мріяли бути", - зазначив чоловік.

Українська блогерка Даша Квіткова з ведучим Нікітою Добриніним поділили майно мирним шляхом після того, як вирішили розлучитись. Даші залишився будинок, а Нікіті дісталася квартира.Також вони поділили і машини.

Зараз ви читаєте новину «36-річний Добринін показав, яким був у дитинстві: атмосферні фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі