понеділок, 13 грудня 2010 15:08

17-річна Вікторія Бекхем вдягла куртку на голе тіло (ФОТО)
19

В Інтернеті опублікували першу фотосесію дружини футболіста Девіда Бекхема Вікторії Бекхем. Тоді ще Вікторія не була солісткою відомого британського гурту Spice Girls і носила призвище Адамс.

Першу фотосесію Вікторії зробили за три роки до її участі в гурті, а також за шість років до знайомства Вікторії з її майбутнім чоловіком Девідом Бекхемом.

Відзначимо, що Вікторія повсюдно привертає увагу преси. Їй присвячені п'ять документальних телефільмів і декілька реаліті-шоу, включаючи "Бути Вікторією Бекхем" і "Справжні Бекхеми".

Нагадаємо, нещодавно Вікторія Бекхем ще і зацікавилася політикою. Їй захотілося почути, як жінки ставляться до важливих політичних питань і висловити свою точку зору з цього приводу.

Тому зірка відвідала конференцію Women's Conference, яка відбулася в Лонг-Біч. Туди збираються гості жіночої статі, які мають вплив і кошти.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «17-річна Вікторія Бекхем вдягла куртку на голе тіло (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі