вівторок, 29 листопада 2016 06:30

Машини зі США стало складніше зареєструвати

Більшість уживаних автомобілів із США ввозять в Україну битими. Такі в Америці на 70% дешевші за цілі. Наприклад, великий седан "Форд Краун Вікторія" 2001 року після ДТП коштує $1 тис. А цілий — $1,66 тис. Електромобіль "Ніссан Ліф" можна купити за $3 тис.

— Через ціну в Україну везуть здебільшого биті американські авто. Тут відновлюють і продають, — каже автоексперт Владислав Баранков із компанії "Клеверексперт". — Останні кілька місяців розмитнити машини зі Штатів стало значно складніше. Їх не хочуть ставити на облік, поки власники не приведуть авто у відповідність до нашого законодавства.

Потрібно змінити задні ліхтарі на ті, де сигнал поворотів буде жовтогарячого кольору, встановити поворотники в передні крила та інші фари.

— Відповідно до європейських законів пучок світла фар має бути іншої ширини, ніж в американських авто. Також вимагають міняти всі вікна. Їх доводиться шукати на розборках або замовляти з-за кордону. Це дорого і потребує багато часу. Тому багато хто їздить з американськими номерами.

Зараз ви читаєте новину «Машини зі США стало складніше зареєструвати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі