пʼятниця, 05 квітня 2013 13:26

Навесні актуальними будуть сарафани і кімоно
6

Фото: Фото: надані Андрієм Крикотою

Оновити гардероб сукнями радить цієї весни столичний стиліст Андрій Крикота.

"За прогнозами синоптиків, цієї весни не буде коли носити плащі та весняні пальта, - говорить стиліст. – Знявши шуби та дублянки, ми залишимося у джинсах та сарафанах".

За спостереженням стиліста, актуальними у цьому сезоні будуть сукні-кімоно.

"Японський стиль повернув у моду Джорджіо Армані, - каже Крикота. – Він першим з європейських дизайнерів спочатку прикрасив свої колекції японськими орнаментами, оздобив вишитими і набивними сакурами і віялами. Потім сміливо перекроїв японські кімоно, а їхні ключові елементи додав до вечірніх та коктейльних суконь, костюмів, спідниць, сарафанів".

Якщо ж ви зробили свій вибір на користь традиційної чорної сукні, стиліст радить звернути увагу на моделі з атласу і шовку.

"Сукня може відрізнятися незвичайним фасоном, бути приталеною або легкою, мов туніка. Підкреслити жіночий образ допоможе оригінальний фасон і декор. Не сходять зі своїх позицій модні ще торік сукні-футляри".

Як каже стиліст, сукня може складатися з двох кольорів – верх світліший від низу або навпаки.

"Оригінально виглядатимуть фасони, де низ чорний, а верх бежевий чи фіолетовий. Тоді плаття буде відрізнятися витонченою асиметричністю. Чорний колір поза законами моди. У такій сукні ви завжди будете виглядати стильно – і на домашньому святі, і на корпоративі, і на вечірці у колі друзів".

Не поступатимуться місцем довгі сарафани – приталені та вільного крою.

"Цей тип суконь підходить і для студенток, і для жінок за 40. У такому вбранні будь-яка жінка виглядатиме сексуально, фліртуватиме і зваблюватиме. Актуальними будуть тропічні принти. Користуватимуться неабиякою популярністю максі-плаття з легкого шифону. Сарафани, які колись жінки дозволяли собі одягати лише на курортах чи під час прогулянки морським берегом, тепер сміливо обиратимуть жительки великих міст. У спеку це ідеальний варіант піти на роботу чи на побачення. До сарафанів, як і до кімоно личитимуть легкі плетені зі шкіри чи соломи сандалі".

Радить віддавати перевагу металевим прикрасам – із золота, срібла і платини. Носити їх треба окремо, не змішуючи метали.

Зараз ви читаєте новину «Навесні актуальними будуть сарафани і кімоно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі