субота, 14 квітня 2012 10:27

У капелюшках можна ходити до церкви, в театр і на дискотеку

Навесні модно носити капелюшки незалежно від статусу і віку. Дизайнер Ольга Банацька радить як підбирати капелюх під свій тип обличчя і під що одягати.

"Вибір добротних капелюхів дуже  малий, - каже Ольга. - Їх не купиш як труси або носки у магазині чи в інтернеті. Щоб знайти свій фасон, треба переміряти не менше 20".

Дизайнерка каже, що наші жінки не звикли до капелюхів.

"Українкам подавай капюшони, шарфи, хустки, берети, - наводить приклад дизайнерка. - У капелюху можна брати шлюб, йти в неділю до церкви, у театр і на гламурну дискотеку. Останні два роки їх почали одягати наречені замість вельона. Раніше боялися видатися смішними, здивувати священика або батьків чоловіка".

Підбираючи капелюшок, потрібно враховувати свій зріст.

"Високим дівчатам більше пасують широкі і плоскі моделі. Низьким – видовжені. Якщо маєте огрядну фігуру, купуйте не розцяцькований, а простий. Якщо підборіддя широке, то краще підійде капелюх з полями, загнутими вгору. Дівчатам з виразними рисами личитиме вигнутий спереду і з одного боку. Його  кріплять трішки набік, щоб надати образу загадковості".

Капелюхи пасують до джинсів і приталених суконь. За допомогою нього можна виправити невдалу зачіску. Капелюхи-"таблетки" і "федори", обвиті один раз стрічкою навколо тулії, роблять жінку молодшою на кілька років.

Зараз ви читаєте новину «У капелюшках можна ходити до церкви, в театр і на дискотеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі