понеділок, 21 листопада 2016 17:27

Український візажист звинуватила Кайлі Дженнер в нахабному плагіаті

Український візажист Влада Хаггерті звинуватила американську модель Кайлі Дженнер в нахабному плагіаті. Дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram обурений пост про те, як зірка вкрала її ідею.

Кайлі представила рекламну кампанію нових кремових тіней власної марки. На фото зображено обличчя моделі з руками в золотих тінях, які закривають очі. Таку ж роботу раніше представила Влада Хаггерті.

Автор: beauty.ua
 

"Що, серйозно, Кайлі Дженнер? Чи не досить ти отримала "натхнення" від моєї творчості? Той кадр, який ми відзняли кілька місяців тому, став частиною рекламної кампанії Кайлі Дженнер ", - написала Влада на своїй сторінці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Візажист 52-річної Мішель Обами розкрив шокуючий секрет її молодості

У мережі розгорівся справжній скандал. У коментарях до фото Дженнер користувачі мережі відзначили, що це "дешева копія" оригінальної роботи Влади та дорікнули команду моделі в негарному плагіаті.

"Соромно повинно бути! Так відбувається з усім, до чого торкається рука сімейства Кардашьян - ви завжди крадете чужі ідеї та видаєте їх за свої! Ганьба ", - пишуть користувачі мережі в коментарях до рекламному кадру.

Нагадаємо, Влада родом з України. Зараз живе та працює в США. Стала улюбленицею королеви макіяжу Пет Макграт. На думку модного глянцю Vogue є "зразком чистого мистецтва lip art".

Зараз ви читаєте новину «Український візажист звинуватила Кайлі Дженнер в нахабному плагіаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі