понеділок, 31 травня 2021 17:00

Три золоті правила, щоб схуднути до літа

Три золоті правила, щоб схуднути до літа
У дієтах, харчуванні та тренуваннях головним є регулярність та система. Фото: pixabay

До літа більшість людей мріють схуднути, щоб виглядати привабливо.

Існують три прості правила, які допоможуть зменшити вагу, розповіла нутриціологиня Надія Пахірко в Instagram.

За її словами, у дієтах, харчуванні та тренуваннях головними є регулярність та система. Саме ці складники - запорука успіху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий продукт, щоб схуднути та покращити травлення

Перше правило, якого варто дотримуватись при схудненні, - рахувати калорії. Вони мають бути в дефіциті. Експертка наголошує, що без цього схуднути не допоможуть ні дієти, ні обгортування, тренування, чи інші методи.

Правило номер два - збалансоване та вчасне харчування. Булочкам та цукеркам варто знайти альтернативні здорові рецепти. Якщо ж сісти на дієту та обмежувати себе, то неодмінно організм зірветься.

Рухатися якомога більше - це третє золоте правило ефективного схуднення. Знизити вагу, звичайно, можна й без тренувань, але з фізичною активністю це буде швидше і здоровіше.

На заваді схудненню і правильному харчуванню стає страх перед вживанням вуглеводів. Про вуглеводи існує багато неправдивої інформації, яка заплутує людей. Експертка виділила основні правдиві факти про вуглеводи та їхній вплив на організм.

Зараз ви читаєте новину «Три золоті правила, щоб схуднути до літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі