середа, 16 січня 2013 15:29

Тонке кучеряве волосся вкладають м'ятими пасмами

Тонке кучеряве волосся вкладають м'ятими пасмами
Фото: makeit-up.ru

"Багато разів дивувалася, як перукарці вдається так поліпшити мою зачіску, - каже киянка 29-річна Марина Боденчук. Має довге тонке волосся. - Воно в мене сухе, облізле, ніби обскубане якесь. Пофарбує, постриже, вимиє, чимось попшикає, помастить, вкладе – і хоч на конкурс краси. Стає пишне, блискуче. На другий день знову кінчики висять. За півдня вже жирні. Спитала в неї, то порадила купити силіконові краплі. Продаються у перукарських магазинах."

Від силікону волосся псується і швидко жирніє, каже вінницький перукар Наталія Дрібко, 30 років.

"Силікон покриває кожну волосину жирною оболонкою. Його треба наносити буквально крапельку. Шевелюра стає блискуча і ніби оживає. Та потім важко вимити з голови. Треба по кілька разів наносити шампунь, бо волосся виглядатиме брудним. Тому використовуйте не часто. Не можна наносити на шкіру голови, так само як бальзам.

Має бути відстань 4 сантиметри. Ці засоби забивають пори. Шампуні беріть без силікону, бо робить волосся важким. Тонке і рідке одразу обвисає.

До мене прийшла дівчина – волосся своє, біле, густе, але тонке і дуже пряме. Її стригли сходинками. Вони розвіювалися по вітру і висіли бурульками. Я зробила їх одної довжини до середини спини, підрізую рівно по лінії – лежить гарно. Сходинки робіть, якщо готові щодня вкладати волосся. Погана укладка зіпсує найкращу стрижку."

Якщо на тонкому прямому волоссі зробити рвані кінці – швидко починають сіктися. Такі ідуть тільки жінкам з об'ємним густим волоссям.

"Часто бачу на вулицях дівчат, яким перукарі старанно вистригають півголови. У них волосся і так мало, а стає ще менше. Висить як мишачі хвостики. Ні підкрутити, ні вкласти, все сиплеться. А от маківку треба простригти, тоді тримає об'єм."

Тонке і кучеряве волосся радить вкладати м'ятими пасмами.

"Такі кучері не мають форми, виглядають неакуратно і закручуються не туди, куди треба. Випрямити їх нереально, бо перепалюються від витягування.  Треба нанести мус для кучерявого волосся і трохи стиснути локони руками. Краще, щоб висохли самі, але як нема часу – сушіть феном з насадкою-дифузором. Якщо широкий лоб, то розпушують тільки кінці, щоб додати об'єму нижній частині обличчя. Біля коренів не треба. Якщо лице вузьке – то всю зачіску. Перед виходом з дому змочіть руки в воді, а тоді в гелі, і ще раз стисніть. Кінчики стають чіткими і акцентованими. Ніби легка хімія."

Закріплювати зачіску з тонкого волосся радить лаком нормальної фіксації.

"Він позначений одиничкою. Зараз у продажі таких мало, бо всі хочуть супер-міцний. Такі лаки добре бризкати тільки під корені, щоб додати об'єму. Волосся важчає, жирніє і виглядає як шкаралупа."

 

Зараз ви читаєте новину «Тонке кучеряве волосся вкладають м'ятими пасмами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі