вівторок, 06 липня 2021 23:46

Помилки харчування, які пришвидшать старіння

Помилки харчування, які пришвидшать старіння
Відмовлятися від геть усіх жирів також не треба. Фото: pixabay

Не секрет, що харчування людини впливає на всі функції організму та його здоров'я.

Люди схильні помилятися у виборі продуктів, через що організм швидше старіє, пише health.comments.ua

Не радять захоплюватися продуктами, в складі яких є багато натрію. Через це може піднятися тиск і ризик захворювання серця. Добова доза натрію - 2300 мл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їсти перед сном можна: які продукти краще обирати

Відмовлятися від геть усіх жирів також не треба. Вони захищають органи і підтримують ріст клітин організму. Щоб схуднути, треба менше їсти саме насичених жирів, що збільшують холестерин.

Надлишок цукру також провокує старіння. Він підвищує тиск, ризик діабету, серцевих проблем і розвиток жирової хвороби печінки.

Дефіцит клітковини викличе проблеми з шлунково-кишковим трактом, серцем, а токсини накопичаться.

Не треба економити на овочах і фруктах. Вони - цінне джерело вітамінів і корисних речовин, які підтримують нормальне функціонування організму. Коли їх недостатньо, то погано працюють всі системи та органи.

Продовжити молодість людини здатен вітамін Е, який називають ще вітаміном краси. Потрапляючи в організм, він стимулює процеси регенерації та оновлення клітин, перешкоджає старінню шкіри, зберігає і підтримує її красу, розгладжує зморшки і дає ефект ліфтингу.

Зараз ви читаєте новину «Помилки харчування, які пришвидшать старіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі