пʼятниця, 25 липня 2014 12:35

Низький проділ носять з розпущеним волоссям або кінським хвостом
8

Одним з ключових трендів в зачісках сезону весна-літо 2014 став низький проділ. Проділ практично на рівні скроні створює ефект подовженого чубчика, зачесаного набік. Як правильно його робити і з чим носити - про все це читайте нижче.

Укладання з низьким проділом досить часто зустрічалося на модних показах сезону весна-літо 2014 року. Його можна було побачити на моделях дефіле Guy Laroche, Helmut Lang, Lanvin, Stella McCartney, Missoni і інших. Окремо хочеться відзначити укладання на показі Dries van Noten. Стилісти вирішили ще більше підсилити увагу на проділі і прикрасили його смужкою золотої фольги. Виглядає дуже оригінально.

Як створити

Стиліст модного показу Helmut Lang Пол Хенлон (Paul Hanlon) використовував незмивний кондиціонер і трохи мусу, щоб надати волоссю об'єм і блиск. Потім висушив його за допомогою браншингу і ледь торкнувся кінчиків праскою для волосся. Далі, зробивши низький проділ, Пол Хенлон, зафіксував його лаком для волосся. В результаті вийшло акуратне, прилизане, але досить природне укладання.

Міжнародний арт-директор марки Wella Professionals Юджин Сулейман при створенні укладання для показу Stella McCartney також зробив моделям низький проділ, але для цього не використовував ніякі стайлінгові засоби. Тільки висушив волосся за допомогою круглого гребінця, надавши, таким чином, їм додатковий об'єм. У результаті вийшов дуже природний образ.

Як носити

Низький проділ дуже добре виглядає з розпущеним волоссям. Його можна витягнути праскою, створивши дуже елегантний образ. Чи залишити в натуральному вигляді.

Також провідні стилісти рекомендують комбінувати низький проділ з зачіскою кінський хвіст. Низький хвіст, зафіксує волосся і створить ефект подовженого чубчика, зачесаного набік.

Зараз ви читаєте новину «Низький проділ носять з розпущеним волоссям або кінським хвостом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі