пʼятниця, 24 лютого 2012 10:57

Навесні жінки носитимуть у вухах сережки-полуниці
21

Фото: фото надані Людмилою Середою

Киянка Людмила Середа робить сережки із пластику. Каже, навесні цього року носитимуть сережки у формі ягідок і мультиплікаційних героїв.

"Кожного року мода на кольори і форму сережок змінюється, - каже Людмила. - Я ніколи не наробляю наперед, бо потім буде важко спродати. Навесну цього року дівчата замовляють кульчики у формі малини і полуничок. Непопулярними тепер стали маки, ромашки і трояндочки. Того року їх розбирали одразу. Продавала по 70-80 гривень. Тепер ціну опустила до 35 гривень за пару".

Показує сережки у формі "ромбиків" і "зірок", сережки-кільця. Каже, такі підходять круглолицим.

"Враховуйте свою форму обличчя при підборі сережок. Дівчатам з овальними і "серцеподібними" обличчями слід звернути увагу на сережки зігнутої форми і відмовитися від прикрас з чіткими геометричними обрисами. Вони ідеально підходять дівчатам з типом "трикутник".

Популярні сережки-цвяшки підходять усім. Головне, щоб прикраса не була більшою за мочку.

"Для широкого обличчя з яскраво вираженими вилицями підійдуть тонкі, довгасті висульки. Візуально розширять вузьке обличчя круглі, масивні сережки-кліпси.Володаркам облич квадратної форми добре підійдуть круглі сережки чи сережки у формі прямокутників, але ні в якому разі не квадратів".

Сережки з пластику робить за 30-40 хв. Перед цим для клієнтки малює зображення на папері. Деякі покриває лаком, посипає маком, кокосовою стружкою, меленою кавою або цукром.

"У моді будуть яскраві сережки. Вони доповнять образ набагато краще за широке кольє чи десять перстенів на руках. З мультиплікаційними героями замовляють школярки і студентки. Жінкам за 30 роблю стильні пластинки з портретами Мадонни або кадрами з любовних драм на зразок "Титаніка". За місяць на сережках заробляє до 2 тис. грн. На матеріал витрачає зо 200 грн.

Дає поради жінкам, які носять сережки з металу.

"Колір металу, з якого виготовлені сережки, повинен відповідати кольору шкіри. Існує два кольоротипу: "холодний" і "теплий". Якщо ви належите до групи "холодного" кольоротипу, вам підійде срібло, якщо до групи "теплого" – вибирайте золото".

Сережки з камінням обирайте під колір очей.

"Авантюрин чудово відтіняє блакитні очі, а фіолетові аметисти – карі. Бірюза у сережках протипоказана сірооким дівчатам".

Зараз ви читаєте новину «Навесні жінки носитимуть у вухах сережки-полуниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі