вівторок, 10 квітня 2012 09:00

Напівкеди з гумовим носком підійдуть школяркам і пенсіонеркам
27

Вже два роки кеди є символом стилю і чудового смаку
Фото: фото надані Максимом Руденко
Напівкеди і кеди з гумовим носком можна носити як зі штанами, так і зі спідницями і сукнями
Дівчата часто купують рожеві кеди

Кеди – це не лише спортивне взуття, а й тренд № 1 у взуттєвій індустрії. Так вважає киянин Максим Руденко. Він продає кеди у соціальній мережі "вКонтакте" і ще на кількох взуттєвих сайтах. Працює дистиб'ютором в одній з взуттєвих фірм.

"Хоча це взуття створювали для спорту, воно стало незамінною річчю в повсякденному гардеробі. Не варто плутати кеди і футбольні бутси. Кеди не мають вікового цензу і призначенні не тільки для молоді. Їх можна побачити на людях будь-якого віку і будь-де: у фітнес-клубі, на вечірці і навіть в офісі. Вже два роки кеди є символом стилю і чудового смаку".

За спостереженням Максима найчастіше кеди купують підлітки – від 12 років. Надають перевагу кольоровим моделям.

"Багато замовлень почалося спочатку березня. Дівчата купують рожеві, салатові і фіолетові. Хлопцями більше до смаку приходяться коричневі і чорні. Жінкам більше личать легкі і низькі напівкеди з гумовим носком. Їх можна носити як зі штанами, так і зі спідницями і сукнями. Це універсальна модель для будь-якого віку – від школярки до бабусі".

Блискучі і лаковані часто беруть підлітки. У таких люблять ходити на дискотеку та клубні вечірки. Виходить і зручно, і гламурно.

"Яскраві фарби і веселі принти – таке взуття освіжить будь-чий стиль. Найшвидше розпродують кольорові кеди, прикрашені гаптуванням, аплікацією, різноманітними салоганами або зображеннями мультиплікаційних героїв. Найбільше таку модель кедів полюбляє молодь. Сміливі кольорові моделі і яскраві шнурівки дозволять почуватися найсильнішою навіть у потертих джинсах", - каже Максим.

Ціни на кеди стартують від 150 грн до $ 200 – майже 1600 грн.

"Дизайнерські та пошиті за індивідуальним замовленням – коштують ще дорожче, - пояснює продавець. – Усім подобаються розмальовані, обшиті паєтками. Зараз модно на кеди одягати значки, чіпляти кілька булавок підряд".

Зараз ви читаєте новину «Напівкеди з гумовим носком підійдуть школяркам і пенсіонеркам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі