четвер, 22 грудня 2016 14:36

"Моя мета - виглядати чудово в 50" - Сінді Кроуфорд дала відверте інтерв'ю про свій вік

50-річна модель Сінді Кроуфорд сьогодні вважається еталоном краси. Сьогодні вона виглядає приголомшливо. При цьому, не вдаючись до різних маніпуляцій та пластичної хірургії. Ця жінка знає, як старіти красиво.

Супермодель прикрасила обкладинку нового номера журналу NewBeauty. В інтерв'ю виданню розповіла, що не прагне та не ставить перед собою мету виглядати як в 20 або в 30 років. Намагається не звертати увагу на негативні коментарі в соціальних мережах.

Автор: beauty.ua
 

"Я взагалі не звертаю увагу на коментарі в Instagram, що я не виглядаю як в свої 20 років. Я і так це розумію! Під пильною увагою громадськості часто доводиться важко, але не варто забувати про роботу над собою. Але що б я не робила, я не буду виглядати, як в 20 або 30 років. Моя мета - виглядати чудово в 50. Я регулярно відвідую тренування, намагаюся правильно харчуватися та дбаю про стан своєї шкіри. В сучасному суспільстві на жінок занадто сильно "тиснуть". Вимагають те, що в силу віку їм не під силу. Насправді просто важливо виглядати відмінно і не важливо скільки вам років ", - розповіла Сінді Кроуфорд.

Автор: beauty.ua
 

За її словами, зараз покладається на концентровані сироватки. Регулярно використовує їх перед нанесенням зволожуючого крему. Додає трохи пудри для підсвіченого виду шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краса не вічна: шість зірок, які з віком змінилися до невпізнаваності

"Пам'ятаю себе спочатку модельної кар'єри. Мені тоді доводилося самостійно собі робити зачіску та макіяж. Я ніколи не заморочувалася з цього приводу, але мені ж довелося купити все необхідне для макіяжу. На зйомці я зустріла Іман та Діану де Вітт. І мені тоді здавалося, що це просто богині модельного бізнесу. Я повторювала за ними кожен рух та наслідувала їх. Я тоді, як 12-річна дитина виглядала", - згадує модель про свій перший досвід.

Автор: beauty.ua
 
Зараз ви читаєте новину «"Моя мета - виглядати чудово в 50" - Сінді Кроуфорд дала відверте інтерв'ю про свій вік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі