четвер, 06 травня 2021 18:01

Лінощі не можуть завадити схудненню людини

Лінощі не можуть завадити схудненню людини
Следует постараться никогда не наказывать себя за лень, потому что это ничего не даст, кроме боли. Фото: pixabay

Людей із надмірною вагою не варто називати ледащими.

Ледарювання іноді допомагає жити із задоволенням, розповів дієтолог Андрій Невський в Instagram.

За його словами, лінощі – це правильний механізм, який захищає від непотрібних дій. Такий стан з`являється, коли в людини немає чіткої мети чи вона не знає, як діяти, щоб її досягнути. Найчастіше лінь виникає, коли ми не віримо у власний успіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найпопулярніші міфи, які поширюють про ожиріння

Також дієтолог радить усвідомити, що людина як особистість нікому нічого не винна: ані суспільству, ані рідним, ані собі. Нав'язані бажання завжди будуть і повинні викликати лінь. Від них треба відмовитись і жити власним життям.

Треба переконатися, що те, що людина робить – це правильний напрям, що наближає до мети. Тоді лінь зникне. Щоб схуднути, треба думати про харчування, а не про виснажливі тренування.

Якщо в минулому схуднути не вдавалося, то це не говорить про нездатність до цього загалом. Попередні невдачі не визначають майбутнє, а лише додають досвіду й готовності до реального успіху.

Варто намагатися ніколи не карати себе за лінь, тому що це нічого не дасть, окрім болю. Треба думати про свої бажання й про засоби їхнього досягнення – тоді лінь із часом узагалі зникне.

Нерідко люди, поспішаючи зранку, не встигають поснідати та їдять на ходу будь-що. Але швидкість споживання їжі позначається на фігурі. Науковці з Великої Британії дослідили цю тенденцію. Вони опитали 800 респондентів про їхні звички, фізичні параметри й раціон. Поміж опитаних були дорослі й діти.

Зараз ви читаєте новину «Лінощі не можуть завадити схудненню людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі