пʼятниця, 09 липня 2021 18:00

Лимон допоможе схуднути - з чим його вживати для ефекту

Лимон допоможе схуднути - з чим його вживати для ефекту
Якщо їсти імбир з лимоном у парі, то можна помітно схуднути. Фото: pixabay

Лимон може стати хорошим варіантом продукту для схуднення.

Цей фрукт має багато вітамінів С і В, пише newsyou.info.

Також містить багато аскорбінової кислоти, цинку, міді й ефірних олій. Завдяки лимону обмін речовин нормалізується і метаболізм прискорюється. Цей процес розщеплює жири, виводить токсини з організму, підвищує імунітет, а голод стає менш відчутним.

Якщо їсти імбир з лимоном у парі, то можна помітно схуднути. Адже обоє містять багато речовин для розщеплення жиру. Можна взяти чайну ложку дрібно натертого кореня імбиру, додати п'ять крапель лимонного соку. Змішати та з'їсти натщесерце, не запиваючи водою.

Кефір з лимоном на ніч можна пити, якщо немає протипоказань. Допоможе позбутись до 5 кг зайвої ваги за два тижні. Кефір з лимоном на ніч активізує обмін речовин і виводить шлаки з організму. Треба взяти чверть лимона зі шкіркою і подрібнити в блендері, тоді змішати зі склянкою теплого кефіру. Ефект буде ще кращим, якщо відмовитись від мучного і солодкого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому раціон треба збагатити селерою

Ефірна лимонна олія зменшує апетит. Її треба лише понюхати перед їдою.

Є також варіант лимонної дієти на сім днів. Можна скинути до 4 кг зайвої ваги. Треба воду і сік лимона змішати в рівних пропорціях. Зранку пити розчин на голодний шлунок і ввечері замість вечері.

Скоро розпочнеться сезон дині, яка має багато корисних властивостей для організму та краси. Фрукт малокалорійний, містить вітаміни й мікроелементи, тому має бути в раціоні. Диня має багато фолієвої кислоти, а це вітамін В9. Це те, що треба жіночому організму при вагітності. Цей елемент ще й покращує пам'ять і захищає від депресії.

Зараз ви читаєте новину «Лимон допоможе схуднути - з чим його вживати для ефекту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі