четвер, 22 липня 2021 17:49

Домашній догляд з салонними результатами ‒ головний б'юті-тренд, який принесла пандемія в наше життя

Закупорені пори, вугрі, комедони, постакне та тьмяна, втомлена шкіра? Більше не потрібно шукати час та бюджет на процедури у професійного косметолога. Поверхневий кислотний пілінг у домашніх умовах ‒ це абсолютно безпечна, ефективна та доступна альтернатива з приголомшливими результатами.

Ставши справжньою зіркою серед блогерів і фанатів косметичних засобів, пілінг The Ordinary AHA 30% + BHA 2% назавжди змінив індустрію краси. Незважаючи на появу безлічі аналогів, його популярність у світі тільки набирає обертів. Всього за 10 хвилин ця рідка червона маска ефективно очищує шкіру від омертвілих клітин, а пори від забруднень. Борючись з шкідливими мікробами, він заспокоює запалення і залишає шкіру неймовірно гладенькою, сяючою та свіжою.

  Пілінг The Ordinary AHA 30% + BHA 2% назавжди змінив індустрію краси
Пілінг The Ordinary AHA 30% + BHA 2% назавжди змінив індустрію краси

При регулярному використанні пілінг допомагає очистити проблемну шкіру від висипань, а також позбутись від неприємних слідів пост-акне. Пілінг також корисний при проявах вікових змін, адже стимулює оновлення клітин та освітлює пігментацію. Як бонус ‒ регулярна ексфоліація допомагає активним інгредієнтам з косметичних засобів легше проникати у шкіру, роблячи комплексний догляд більш дієвим.

Найкраща частина? Ціна 255 гривень за 30 мл засобу, якого вистачить буквально на цілий рік! Не дивно, що "червоний пілінг" The Ordinary змушує згадати давно застаріле слово "дефіцит".

  Пілінг The Ordinary AHA 30% + BHA 2% назавжди змінив індустрію краси
Пілінг The Ordinary AHA 30% + BHA 2% назавжди змінив індустрію краси

Важливо пам'ятати, що ексфоліація робить шкіру більш чутливою до ультрафіолетового випромінювання, тож використання сонцезахисних кремів під час застосування кислот ‒ обов'язкова умова.

Придбати The Ordinary AHA 30% + BHA 2% можна у офіційного імпортера бренду в Україні ‒ інтернет-магазині happybunny.ua.

Зараз ви читаєте новину «Домашній догляд з салонними результатами ‒ головний б'юті-тренд, який принесла пандемія в наше життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі