четвер, 24 листопада 2011 12:07

До опівдня можна їсти усе - дієтологи

До опівдня можна їсти усе - дієтологи

До 12.00 можна їсти булочки, торти, смажене м'ясо і картоплю. Такої думки притримуэться київський дієтолог Ольга Марчук.

"У більшості дієт до 12 години дозволено вживати усі улюблені продукти. Звісно, треба знати міру. Не об'їдатися смаженою картоплею і жирними свинними битками і не з'їсти на сніданок великий "Київський" торт. Але побалувати себе улюбленими продуктами можна. Організм людини до 12 годин може впоратися з будь-якою їжею".

Ольга Іванівна рекомендує снідати щоранку.

"Пам'ятайте приказку: сніданок з'їж сам, обід розділи з другом, вечерю віддай ворогу. Корисно їсти варені яйця, сир, рибу на пару або смажену на оливковій олії без додавання жиру чи майонезу. На обід не захоплюйтеся супами, оскільки така їжа є легкою і швидко виникає почуття голоду. Знову захочете їсти і ще більше, ніж до цього. Кисломолочні продукти можна вживати без обмежень. Обирайте низькокалорійна, але не зовсім позбавлені калорій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта восени шкідлива для організму

М'ясо, рибу і котлети рекомендує тушкувати або готувати на пару.

"Не використовуйте багато приправ. Через них на шкірі з'являються прищі. Також прищі ознака того, що ви неправильно харчуєтеся, або маєте хвору печінку чи підшлункову. Часто вугрі вилазять у дівчат, які морять себе дієтами, обмежують вживання фруктів, овочів, морепродукти, необхідні щоб шкіра була гарною. Шкірні проблеми з'являються у тих, хто вживає продукти з високим вмістом консервантів, тваринних і рослинних жирів, приправлені і надто гарячі страви".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта поглинає клітини мозку

Вечеряти радить до 19.

"У більшості дієт дозволяють вечеряти до шостої вечора,але більшість жінок до цього часу ще знаходяться на роботі. Своїм клієнтам зміщую цей графік до 19.00. Прошу вживати легкі продукти – салати, рибу, варені овочі. Довго не засиджуйтеся за телевізором і комп'ютером. Тоді точно захочете перекусити перед сном. Краще лягайте о 22. Тоді і шкіра виглядатиме здоровішою і фігуру збережете".

Зараз ви читаєте новину «До опівдня можна їсти усе - дієтологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі