понеділок, 30 січня 2017 19:05

Дівчина-інвалід знялась в оголеній фотосесії

Вікі Балч з ампутованою ногою знялася в оголеній фотосесії. Таким вчинком намагається змінити погляди суспільства щодо того, що вважати сексапільним. Дівчина втратила ногу після інциденту на американській гірці Alton Towers.

Після страшного випадку Вікі думала накласти на себе руки. Однак, знайшла сили жити далі. Сьогодні вона навпаки хоче, аби люди бачили її шрами і, щоб це їх надихало. За її словами, завжди знайдеться людина, якій ти будеш здаватися привабливим, незважаючи як ти виглядаєш.

Автор: metro.co.uk
 

"Спочатку бували такі дні, коли я не хотіла тут більше бути. Я думала: "У чому сенс? Я все одно не зможу прожити життя на повну чи знову полюбити своє життя", - сказала Вікі Балч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина знялася в оголеній фотосесії, показавши плямисте тіло

Після інциденту у Вікі тричі були недовгі стосунки. Знайомилася з хлопцями через додаток Tinder. Однак вона все одно не почувалася сексапільною.

"Я думаю, що ніколи не примирюся з тим, що трапилося, але я люблю своє тіло таким, яким воно є. Я називаю це моїми бойовими шрамами, і я маю їх прийняти", - розповіла Вікі.

Зазначимо, дівчина була однією з п'яти людей, які постраждали в аварії на американській гірці. Один вагончик влетів в інший на швидкості 22 м/с. Жертв не могли дістати протягом чотирьох годин на висоті 8 м.
Зараз ви читаєте новину «Дівчина-інвалід знялась в оголеній фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі