пʼятниця, 30 липня 2021 23:46

Що робити, коли не росте волосся

Що робити, коли не росте волосся
Буває, що коріння відростає, але довжини не додається. Фото: pixabay

Нерідко дівчата стикаються з проблемою, коли не можуть відростити волосся.

Для його слабкого росту є певні причини, розповіла трихологиня Лариса Пономаренко в Instagram.

Одна із них - уявлення про довжину волосся. Адже воно не росте до безкінечності, а випадає у потрібний час, бо так заведено генетично. З віком ріст волосся сповільнюється.

Бувають й інші проблеми, як-от волосся росте, але є тонким та слабким. Це може спричинити дефіцит вітамінів, захворювання ШКТ, порушення вуглеводного обміну, стрес, хронічні захворювання. Тоді варто звертатись до фахівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жирне волосся: чи можна позбутись проблеми

Буває, що коріння відростає, але довжини не додається. Причиною ламкості може бути невдале фарбування, часте використання гарячих прасок і плойок без необхідного захисту, сухість волосся, а також патологічні стани, викликані, наприклад, грибком.

Відростити довге й густе волосся - справа нелегка й тривала. Є певний алгоритм дій, який може допомогти, Перший крок - це візит до лікаря, щоб переконатися, чи не є причиною поганого росту волосся хвороба. Не використовувати стимулятори росту волосся самовільно без консультації з фахівцем. Волосся може випадати через це, і триватиме це довго.

Зараз ви читаєте новину «Що робити, коли не росте волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі