неділя, 02 вересня 2012 15:23

Вагітним треба купувати сукню за 10 днів до весілля

Вагітним треба купувати сукню за 10 днів до весілля
ФОТО Анни Усік

Стиліст Андрій Крикота працює в одному з весільних салонів. Допомагає нареченим вибирати весільні сукні на весілля. Для чоловіків — підібрати костюм, сорочку, краватку і взуття.

"Весілля ідеально планувати на вересень. 28 серпня закінчився піст. Тому 1-2 вересня вже гулятимуть весілля. Зараз маємо багато замовлень. Щодня підшиваємо та прасуємо десятки суконь", - каже Андрій Крикота.

Вибирати сукню радить за півтора-два місяці до весілля.

"За цей час фігура не встигне сильно змінитися. Якщо вагітні, кажіть про це стилісту, дизайнеру чи продавцю у салоні. Купувати сукню тоді треба за 10 днів до весілля. Відмовтеся від корсету. У таке плаття можете не влізти. Легше сховати живіт на 4 місяці. На шостому — не старайтеся. Все рівно гості помітять".

Каже, вагітним краще обирати плаття грецького фасону.

"Сховати живіт краще під сукнею грецького фасону. Пишні не одягайте. У них здаватиметесь ще більшою. Деякі дизайнери навіть випускають весільні плаття для вагітних".

Багато замовлень має на перші вихідні вересня візажист і косметолог Вікторія Грабар.

"Цього року перше вересня для мене настане о 4 годині ранку, - зізнається Вікторія кореспонденту Gazeta.ua. - Маю сім замовлень. І всі тільки весільні. Від вчителів і викладачів нема відбою, але їм мушу відмовити, бо весілля головніше, ніж День науки. Таке буває раз в житті. Кожній нареченій треба приділити хоча б годину, щоб візаж компонував з вбранням і зачіскою".

За словами візажиста, щоб на весіллі шкіра була свіжою, за обличчям треба доглядати два місяці. Процедури робити щодня.

"Пробний макіяж робимо за тиждень-два до весілля. Цікавлюся, яка у дівчини сукня і яку зачіску планує робити. Зараз популярно перед весіллям нарощувати довге волосся і робити зачіски з живими квітами — маленькими трояндами і орхідеям".

Наречені залюбки нарощують довгі вії.

"Якщо наречена хоче стати схожою на казкову принцесу, її образу додаємо романтики і казковості довгими віями. На повіки наносимо ніжні тіні пастельних відтінків. Туш може бути чорною, синьою чи коричневою. Більшість у день весілля одягають кольорові лінзи. Блондинки хочуть мати сині оченята, брюнетки віддають перевагу насиченим зеленим", - пояснює візажист.

Зараз ви читаєте новину «Вагітним треба купувати сукню за 10 днів до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі