середа, 22 серпня 2012 07:30

Відбувся показ весільного вбрання для собак.

Автор: фото: reuters
 

У тайванській столиці Тайбей відбувся показ весільного вбрання для собак. Весільні сукні, штани, жилетки й піджаки демонстрували видресирувані пуделі.

— Сукні шиємо короткі, аби собаці було легко бігати. Відмовилися від фати, бо вона спадає на очі під час бігу. Замість неї використовуємо квіти, віночки й прикраси для шерсті, — каже Моалі Дзедуїн, власник магазину одягу для тварин.

Влаштовувати весілля для собак у Тайвані почали з 2004 року. У Тайбеї є кілька ресторанів для собак, де можна відсвяткувати день народження або одруження псів.

— Зараз модно одягати собачку в такий одяг, як носиш сам, — каже київська стилістка Маргарита Соколова. — Якщо раніше українці шили одяг для собак лише на зиму, то тепер замовляють літній гардероб — із сукнями, шортами й купальниками. Вважають — стильно, якщо господиня й собака прийдуть на вечірку в однакових сукнях.

Зараз ви читаєте новину «Відбувся показ весільного вбрання для собак.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі