субота, 23 квітня 2011 17:08

ЗІЛ зупинить виробництво авто?

ЗІЛ зупинить виробництво авто?

Московський автозавод ЗІЛ в найближчому часі може повністю припинити виробництво авто, повідомив заступник мера Москви з питань економічної політики Андрій Шаронов.

"Чим більше машин робиться, тим більше збитків", - сказав Шаронов, передає Интерфакс.

Віце-мер повідомив про створення робочої групи, яка розглядає подальші варіанти розвитку території, займаної в Нагатинській заплаві ЗІЛом.

"Поки є попередні результати опрацювання, які полягають у тому, що там залишиться промислове виробництво ", - сказав він.

За його словами, "розглядається ідея розвитку території ЗІЛа зі створенням як робочих місць, так і простору для життя і житла, щоб заселені туди люди могли знайти собі роботу на тій же території".

"Ще є ідея розміщення на цій території великого університету, який об'єднає ряд вузів, культурних територій ", - додав Шаронов.

За майже вікову історію - з 1916 року - ЗІЛ випустив кілька мільйонів вантажівок, десятки тисяч автобусів, а також автомобілі представницьких класів.

Зараз ви читаєте новину «ЗІЛ зупинить виробництво авто?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі