середа, 04 травня 2016 17:47

За місяць українці купують 800 автомобілів Toyota

За місяць українці купують 800 автомобілів Toyota

У квітні український ринок нових легкових автомобілів продовжив впевнене зростання. Зусиллями всіх операторів вдалося продати 5630 автомобілів, це на 72% більше, ніж того року. Та на 15% більше в порівнянні з показниками березня.

Про це повідомляє AUTO-Consulting.

Лідером українського ринку стала Toyota. Вона вперше за останні кілька років подолала позначку у 800 проданих авто за місяць і посіла 14% ринку України.

На 2-е місце в квітні вийшов Volkswagen, майже половину продажу якого склала модель Jetta. Стрімкий прорив здійснили і дилери Skoda. Їм вдалося зайняти 4-е місце і збільшити реалізацію на 73%.

5-е місце в квітні змогли зайняти BMW. Непогані продажі і в Kia.

Дилери Mercedes-Benz вперше за історію спостережень за авторинком змогли увійти в Топ-10 українського авторинку і одразу опинитися на 8-му місці. Тепер у групі лідерів одразу 2 преміальних бренди, що відображає нинішній авторинк і структуру споживання нових автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні представили рестайлінгову версію Chevrolet Cruze

Квітень продемонстрував ще одну цікаву тенденцію: різко виріс попит на автомобілі з кузовом купе.

За останні 4 місяці зростання на українському авторинку вже склало 56%. Всього реалізовано майже 18 тис. новеньких авто.

Нагадаємо, в Україні спростили видачу іменних номерних знаків.

Зараз ви читаєте новину «За місяць українці купують 800 автомобілів Toyota». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі