вівторок, 11 грудня 2018 10:09

Volkswagen повідомив про випуск нових автомобілів

Volkswagen повідомив про випуск нових автомобілів
Volkswagen випустить на ринок кілька новинок. Фото: Delo.ua

Німецький автовиробник Volkswagen поділився планами на 2019 рік.

Наступного року бренд випустить кілька автомобілів, пише "Новое время".

У мережі з'явився тизер нового Volkswagen Golf 8 серії. Хетчбек позиціонують як "еталон та ікону" свого класу. На конвеєр машину поставлять у червні. На ринку модель з'явиться не раніше 3 кварталу наступного року.

На початку 2019-го для Китаю та Бразилії з'явиться подовжена версія кросовера Volkswagen T-Cross. Ближче до середини року на китайський ринок вийдуть електричні версії седанів Lavida, Bora, e-Golf і Polo.

У другій половині наступного року для Європи, Бразилії та Сполучених Штатів випустять окремі версії Volkswagen Passat і кросовер-кабріолет Volkswagen T-Roc Cabrio. Наприкінці 2019-го з'явиться якийсь електричний хетчбек - сімейства I.D.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volkswagen відкликає автомобілі з "потенційно смертельною помилкою"

До 2021-го для ринку Сполучених Штатів випустять 2 нові моделі - 5-місну версію кросовера Volkswagen Atlas. Вона матиме схожий дизайн із моделями Atlas Cross Sport і Volkswagen Tharu.

Німецька компанія Volkswagen не випускатиме машини з двигунами внутрішнього згорання. Нове покоління бензинових і дизельних двигунів Volkswagen 2026-го стане останньою генерацією двигунів внутрішнього згорання в автомобілях концерну.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen повідомив про випуск нових автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі