пʼятниця, 10 березня 2017 03:43

Відбулась світова прем'єра найшвидшої Skoda Octavia
8

Skoda Octavia RS 245
Skoda Octavia RS 245
Skoda Octavia RS 245
Skoda Octavia RS 245
Skoda Octavia RS 245

На Женевському автосалоні 2017 презентували новинку від Skoda - заряджену Octavia RS 245.

Це найпотужніша модифікація в історії марки. Під капотом має 2,0-літровий турбований бензиновий двигун на 242 к.с, передає autocentre.

Двигун працює у парі з механічною 6-ступеневою коробкою передач або 7-діапазонним роботом DSG, як на Audi RS3 і Audi Q3 RS.

Ще одна особливість нової Octavia - її обладнали диференціалом, який може самоблокуватись. На різних типах покриття це позитивно позначиться на динаміці розгону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чим здивує Skoda Kodiaq

До "сотні" Skoda Octavia vRS 245 розганяється за 6,6 сек. Це на одну десяту менше, ніж попередня модель. Максимальна швидкість седану - 250 км / год.

Заряджена Skoda Octavia може бути як ліфтбеком, так і універсалом. Від базової Skoda Octavia RS 2017 вона відрізняється світлодіодними фарами і великими колісними дисками в 19 дюймів.

Також автівку обладнали діодним підсвічуванням і 9,2-дюймовим сенсорним дисплеєм.

У кінці минулого року Skoda випустила свій перший спортивно-утилітарний автомобіль - Kodiaq. Його назва співзвучна з англійським - Kodiak - так називають найбільших в світі ведмедів, що живуть на Алясці.

Зараз ви читаєте новину «Відбулась світова прем'єра найшвидшої Skoda Octavia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі