пʼятниця, 31 травня 2019 11:58

В Україні з'явився перший сервіс прокату суперкарів
3

Суперкар на прокат від сервісу Екзотик-Карс Україна
Фото: ТопЖыр
Суперкари на прокат від сервісу Екзотик-Карс Україна
Суперкари на прокат від сервісу Екзотик-Карс Україна

Сервіс із прокату автомобілів VIP-класу Екзотик-Карс Україна відкрили у Києві.

Попри те, що сервіс знаходиться у столиці, автомобілі можна брати на прокат у будь-якій точці України, повідомляє Екзотик-Карс Україна.

Сьогодні доступними є Bentley Continental - седан і кабріолет, Jaguar F-Type, Chevrolet Corvette, Ford Mustang, Mercedes-Benz SL, S, G, CLA, E class, BMW, Aston Martin, Porsche Panamera, Cayenne і Range Rover.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW випустив новий гібридний кросовер

Автомобілі можна взяти на прокат подобово і погодинно. Крім цього, доступна функція поїздки із водієм. Вартість оренди залежить від моделі автомобіля від $130 до $700 за добу.

Орендувати автомобіль зможуть лише особи від 25 років і з 5-річним досвідом водіння. Крім цього, потрібно буде залишати заставу від $1 тис. до $5 тис. залежно від вартості машини.

Парк компанії весь час оновлюють. Так, скоро з'являться автомобілі Lamborghini, Ferrari, Audi та інші.

Автовиробник Ferrari представив свій перший серійний PHEV - суперкар SF90 Stradale. Гібрид має повний привід і вражаючу потужність 1 тис. кінських сил. Вона позиціонується, як найшвидша у своєму сегменті.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явився перший сервіс прокату суперкарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі