середа, 20 травня 2020 12:30

В Україні з'явився люксовий Bentley Flying Spur 2020

В Україні з'явився люксовий Bentley Flying Spur 2020
Bentley Flying Spur 2020. Фото: mmr.net.ua

У Києві з'явився новий Bentley Flying Spur 2020.

В Україні таке авто коштує від $ 333 тис, повідомили в MMR.

Bentley Flying Spur нового покоління скоро стане єдиним седаном в лінійці марки, адже Mulsanne незабаром знімуть з виробництва. Авто збільшили до 5,3 м в довжину, а його дизайн став більш виразним, ніж у моделі минулого покоління.

У салоні поряд з класичною шкірою і деревом встановили дерев'яну приборку. Також оснащення тепер включає систему нічного бачення і камери кругового огляду.

Поки новий Бентлі доступний виключно з 6,0-літровим W12 твін-турбо на 635 к.с. Він розганяється до 100 км/год за 3,7 с і розвиває 333 км/год. Незабаром з'явиться і версія з 4,0-літровим V8.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціни на АЗС продовжують зростати: скільки коштує автогаз 20 травня

Компанія Toyota офіційно представила новий гібридний кросовер Venza.

Друге покоління Venza побудовано на платформі TNGA-K. Спереду новинку обладнали величезним повітрозабірником. А високо посаджені ліхтарі розтягнули на всю ширину кузова. У базовій версії покупець отримає 18-дюймові легкосплавні диски, а за додаткову плату йому запропонують колеса діаметром 19 дюймів.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явився люксовий Bentley Flying Spur 2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі