неділя, 22 вересня 2019 12:37

В Україні встановили новий автомобільний рекорд

В Україні встановили новий автомобільний рекорд
Авто KIA Sportage стало найпопулярнішим в Україні за літо Фото: kia-sportage.infocar.ua

За літо 2019 року в Україні було продано найдорожчі в історії автомобілі. Загалом, зросла кількість проданих машин на 18%. Зусиллями всіх дилерів було продано 23 тисячі нових автомобілів.

Про це пише AUTO-Consulting.

Так, найпопулярнішим авто в Україні за підсумками 3-х літніх місяців став KIA Sportage.

Не набагато відстають такі марки: RENAULT Duster, RENAULT Logan, TOYOTA RAV4, RENAULT Sandero, TOYOTA Land Cruiser Prado, SKODA Octavia, HYUNDAI Tucson, NISSAN Qashqai і TOYOTA Camry.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський підписав закон про відстрочку штрафів для євробляхерів

Відразу кілька рекордів було поставлено в червні і липні 2019 року.

Абсолютний рекорд вартості автомобіля встановив броньований Mercedes-Benz S600 - 800 тисяч доларів. Та Rolls-Royce Phantom і Cullinan за ціною 570-670 тисяч доларів.

Крім того, українці придбали кілька Bentley Bentayga і Continental GT і GTC за ціною в районі 300-380 тисяч доларів, Lamborghini Urus за 280-300 тисяч доларів, Aston Martin DBS за 380 тисяч доларів.

Були також продані Range Rover, Porsche Cayenne і 911 за ціною близько 240 тисяч доларів.

В Києві пройшов третій фестиваль New Cars Fest 2019.

На заході світові автобренди представляють свої топові новинки. Серед них Ford, Mazda, Mitsubishi, Seat, Hyundai, Subaru, FEAT і Honda . Відвідувачі фестивалю можуть отримати всю необхідну інформацію про автомобілі, оцінити салон, багажник і провести тест-драйв. Організатор фестивалю - медіагрупа "Автоцентр"

Зараз ви читаєте новину «В Україні встановили новий автомобільний рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі