пʼятниця, 27 січня 2017 17:50

В Україні вперше не було жертв у автоаваріях

В Україні вперше не було жертв у автоаваріях
112.ua

За 26 січня в Україні зареєстрували 30 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими. Поранення отримали 35 осіб. Загиблих немає.

Виявили 8 фактів керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Tesla повідомили, коли будуть зарядні станції в Україні

Серед порушень залишаються невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки, недотримання безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування та проїзду перехресть.

У 2012-2015 роках, щодня на дорогах України гинули 12-14 осіб. З квітня 2016 року показник смертності почав раптово і різко зменшуватися, так само як і кількість ДТП з постраждалими.

До кінця 2016 року середня кількість загиблих, за офіційною статистикою Управління безпеки дорожнього руху, зменшилася до 9 осіб на добу, а показник дорожньо-транспортної смертності на 100 000 населення впав майже до 8. Це нижче, ніж у Польщі, Румунії, Угорщині, Сербії. Про це повідомляє Автоцентр.

26 січня у Польщі біля міста Пйотркув-Трибунальский Лодзького воєводства на трасі зіткнулися 76 автомобілів. Внаслідок аварії постраждало 23 людини. Зараз вони в лікарні. Двоє постраждалих у важкому стані.
Зараз ви читаєте новину «В Україні вперше не було жертв у автоаваріях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі