понеділок, 25 листопада 2013 11:13

В Україні проходять зйомки нового сезону легендарного телешоу Top Gear

В Україні проходять зйомки нового сезону легендарного телешоу Top Gear
В Україні зараз проходять зйомки найпопулярнішої автомобільної передачі в світі - Top Gear. Телеведучі Джеремі Кларксон, Джеймс Мей і Річард Хаммонд були помічені в Севастополі, на півдні нашої країни.

Спочатку один з автолюбителів опублікував знімок з місцевого аеропорту, коли телезірки прилетіли з Стамбула. Підтвердженням того, що фото - не справа рук умілого дизайнера, твіт, яким Джеремі Кларксон нещодавно поділився зі своїми шанувальниками: "Ми в Стамбулі на одну ніч. Після цього ми зустрінемо Хаммонда в секретному місці в іншій країні і приступимо до роботи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Життя триває!" - Мілевський похвалився новою машиною


Пізніше знімальна команда була помічена в Севастополі та Ялті на компактних міських хетчбеках Volkswagen Up!, Ford Fiesta і Renault Clio. Як стало відомо від українських супроводжуючих британських телезірок, вранці 24 листопада команда попрямувала до Києва на все тих же хетчбеках і трьох Land Rover Discovery. Поки достеменно невідомо, де саме в Києві проходили зйомки нової передачі, але в новому сезоні ми обов'язково впізнаємо крупні плани наших міст-курортів і столиці.
Зараз ви читаєте новину «В Україні проходять зйомки нового сезону легендарного телешоу Top Gear». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі