вівторок, 03 грудня 2013 17:25

В Італії помічений перший Porsche Macan
8

У мережі з'явилися перші "живі" фотографії Porsche Macan. Автомобіль був помічений в Іспанії.

В Україні такий автомобіль буде доступний в трьох варіантах - S, S і Turbo Diesel. Усі модифікації комплектуються 7-семиступінчастою роботизованою коробкою передач.

Базовий Macan S оснащений 3,0-літровим шестициліндровим двигуном з двома турбінами і повним приводом з багатодисковим зчепленням. Його потужність становить 340 к.с. Це буде один з найшвидших кросоверів в своєму класі - першу сотню він набирає за 5,4 секунди і розвиває швидкість до 254 км/ч. Така новинка обійдеться українцям у 59 800 євро

Дизельна версія Макана отримала 3,0-літровий V6, що розвиває 258 к.с. і 580 Нм крутного моменту. Такий кросовер витрачає на розгін 6,3 секунди і витрачає 6,1 літра на 100 кілометрів. Максимальна швидкість обмежена 230 км/ч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гоночна версія Lada Granta обійдеться в 25,5 тисяч доларів

У базовому оснащенні всі модифікації Макана, за винятком Turbo, комплектуються галогеновими фарами головного світла, які за доплату можуть бути замінені біксеноновими аналогами. Крім цього, позашляховик отримав зроблені з LED-елементів задні ліхтарі, дизайн яких практично повністю дублює зовнішній оптику суперкара 918 Spyder, і опціональні (для Turbo - стандарт) світлодіодні ходові вогні. Плюс до всього, Макан в базовому виконанні оснащується мультимедійною системою з 7-дюймовим сенсорним екраном, навігацією і жорстким диском на 40 гб.

Топовий Porsche Macan Turbo може похвалитися 400 кінськими силами, які видає 3,6-літровий двигун. Незважаючи на таку потужність, витрата обіцяють в районі 9 літрів. Цінник відповідний: Porsche Macan Turbo обійдеться українцям у 87 900 євро.

Зараз ви читаєте новину «В Італії помічений перший Porsche Macan». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі