середа, 27 листопада 2013 15:08

Став відомий український цінник на Porsche Macan
32

Фото: Фото: autoblog.com
У квітні наступного року в Україну привезуть перші Porsche Macan. Дилери почали приймати замовлення на кросовер, який має всі шанси повторити успіх Cayenne і стати бестселером в Україні. Porsche Macan - "молодший брат" Cayenne. Він має іншу платформу - від Audi Q5, тобто за габаритами істотно менше, але не менш розкішний.

В Україні Porsche Macan буде доступний в трьох варіантах - S, S Diesel і Turbo. Усі модифікації комплектуються 7-семиступінчастою роботизованою коробкою передач.

Базовий Macan S оснащений 3,0-літровим шестициліндровим двигуном з двома турбінами і повним приводом з багатодисковим зчепленням. Його потужність становить 340 к.с. Це буде один з найшвидших кросоверів в своєму класі - першу сотню він набирає за 5,4 секунди і розвиває швидкість до 254 км/ч. Коштує така машина 59 800 євро.

Дизельна версія Макана отримала 3,0-літровий V6, що розвиває 258 к.с. і 580 Нм крутного моменту. Такий кросовер витрачає на розгін 6,3 секунди і витрачає 6,1 літра на 100 кілометрів. Максимальна швидкість обмежена 230 км/ч. Ціна - від 62 500 євро.

У базовому оснащенні всі модифікації Макана, за винятком Turbo, комплектуються галогеновими фарами головного світла, які за доплату можуть бути замінені біксеноновими аналогами. Крім цього, позашляховик отримав зроблені з LED-елементів задні ліхтарі, дизайн яких практично повністю дублює зовнішню оптику суперкара 918 Spyder, і опціональні (для Turbo - стандарт) світлодіодні ходові вогні. Крім того, Макан в базовому виконанні оснащується мультимедійною системою з 7-дюймовим сенсорним екраном, навігацією і жорстким диском на 40 гб.

Топовий Porsche Macan Turbo може похвалитися 400 кінськими силами, які видає 3,6-літровий двигун. Незважаючи на таку потужність, витрата палива близько 9 літрів. Цінник відповідний: Porsche Macan Turbo обійдеться українцям у 87 900 євро.

За доплату кросовер можна оснастити пневмопідвіскою, салон прикрасити чорним глянцем, а замість звичайних 18-дюймових коліс поставити "дизайнерські" (21 дюйм).

Зараз ви читаєте новину «Став відомий український цінник на Porsche Macan». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі