середа, 17 липня 2013 11:45

В Англії розбили один із двох існуючих у світі італійських суперкарів

З унікальним прототипом Italdesign Giugiaro Parcour, який побудували всього у двох екземплярах, під час показових заїздів на легендарному фестивалі швидкості у британському Гудвуді (Goodwood Festival of Speed??) трапився неприємний інцидент.

Автор: Фото: motori.ua
 

Гонщик італійського концепт-кара випадково виїхав колесами на траву, через що автомобіль втратив керування і кілька разів розвернувся, вдарившись об огородження із копиць соломи. Судячи з фотографій, дещо постраждала корма ексклюзивної машини, а також заднє ліве крило.

Автор: Фото: motori.ua
 

Зазначимо, що Parcour оснащений бензиновим мотором V10 об'ємом 5,2 літра, запозиченим у Lamborghini Gallardo. Потужність силової установки - 550 к. с., що дозволяє спорткару розганятися від 0 до 100 км/год всього за 3,6 секунд. Прототип укомплектований системою повного приводу і 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач із подвійним зчепленням.

Автор: Фото: motori.ua
 

Зараз ви читаєте новину «В Англії розбили один із двох існуючих у світі італійських суперкарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі