четвер, 10 травня 2018 16:23

Українці збільшили витрати на купівлю нових авто
5

За квітень в Україні зареєстрували понад 6 500 нових автівок.

Загальна сума нових зареєстрованих авто становить $200 млн, повідомили в аналітичному відділі сайту з продажу автомобілів RST.ua.

"У порівнянні зі статистикою за квітень 2017 року, витрати українців на покупки авто стали більшими на 10 відсотків, а середня ціна наблизилась до 30 тисяч доларів США", - повідомили в аналітичному центрі.

Лідерами щодо кількості покупок авто стали кияни, які придбали понад 2 500 нових автомобілів на суму $82 млн. Найменшу кількість зареєстрували на Волині – 46 нових авто на суму понад $1 млн. Найбільше витратили на авто мешканці Одеси та області. Середня вартість машини в регіоні перевищила $35 тис.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив, чому електромобілі подорожчають

Серед марок бестселером стала Toyota. Українці витратили за місяць $30 млн на 900 автомобілів цього бренду. Лідером продажу серед моделей стала Audi A3. Зареєстрували понад 270 авто.

 

З початку 2018 року в Україні продали 1044 електромобілі. Це в півтора рази більше, ніж за січень-квітень 2017-го. Більшість первинних реєстрацій автомобілів на електротязі становлять вживані машини.

Зараз ви читаєте новину «Українці збільшили витрати на купівлю нових авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі