четвер, 01 грудня 2011 17:11

У Токіо дебютував майбутній Mitsubishi Colt
13

Mitsubishi Mirage & PX-MiEV II
Фото: Фото: Авто.Вести.Ru, Екатерина Рзянина
Mitsubishi Mirage & PX-MiEV II
Mitsubishi Mirage & PX-MiEV II
Mitsubishi Mirage & PX-MiEV II
Mitsubishi Mirage & PX-MiEV II

Автоконцерн Mitsubishi представив на автосалоні в Токіо прототип сітікара Colt, відомого на азіатських ринках під ім'ям Mirage. Японці обіцяють зробити компактний хетчбек недорогим і містким.

Прототип має 3710 мм в довжину і 1665 мм завширшки. Пропонуватися він буде з двома варіантами двигунів - літровим і об'ємом 1,2 л, в залежності від країни перебування. Мінімальна витрата палива Mirage заявлений на рівні 3,3 л на 100 км, причому не тільки за рахунок малооб'ємної двигунів, але і повсюдного застосування легких матеріалів і зниження опору коченню.

Раніше повідомлялося, що старт продажів Mirage/Colt відбудеться в Таїланді в березні 2012 року, на інші ринки новинка надійде восени.

Другою новинкою на токійському стенді компанії став наступний варіант гібридного кросовера PX-MiEV. Перший був представлений ще в 2009 році, на цьому ж автосалоні. Концепт оснащувався 1,6-літровим двигуном і двома електромоторами. Нове прочитання гібридного кросовера отримало силову установку, що складається з бензинового мотора об'ємом 2,0 л і двох електродвигунів. З їх допомогою кросовер може проїхати до 50 км, а загальний пробіг на одній заправці може досягати 800 км. Але в першу чергу концепт цікавий дизайном, який, за деякими даними, незабаром успадкує нове покоління кросовера Outlander.

Про серійне виконання гібридного кросовера в Mitsubishi поки не повідомляють.

Зараз ви читаєте новину «У Токіо дебютував майбутній Mitsubishi Colt». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі