пʼятниця, 17 вересня 2010 15:37

Mitsubishi ASX у Львові презентували під феєрверк з метеликів

Яскрава новинка, цікава вечірка, багато сюрпризів та подарунків для шанувальників бренда Mitsubishi – саме так салон "Ніко-ЗАХІД" вирішив провести ефектну та нестандартну презентацію нового автомобіля у Львові.

- Мені наснився дивний сон, чарівне авто в оточенні метеликів, - представляла Mitsubishi ASX відома українська співачка Наталка Карпа, відкриваючи коробку з метеликами. - Я хочу, щоб і ви побачили це диво.

Автомобіль під феєрверк живих метеликів виїхав до гостей. Бірюзовий колір крил комах точно відтворював ексклюзивний відтінок ASX, який дизайнери розробили спеціально для цієї моделі. Колір називається "kawasemi", так японці називають птаха бірюзово-блакитного кольору, який живе лише біля водойм з дуже чистою водою.

Автомобіль виправдав усі сподівання – він стильний, модний, функціональний, - оцінив яскраву новинку львівський дизайнер Олександр Shkarupsky. Показ його колекції Arlions проходив під час презентації ASX. - Особливо мені сподобався новий колір - бірюза, який дизайнери розробили спеціально для цієї моделі. Він вишуканий – для жінок. Але чоловікам немає чого засмучуватись – дизайнери лишили для них широкий вибір – від сталевого до чорного.

Гості вечірки ознайомлювались з характеристиками та розглядали автомобілі під запальні пісні гурту "Шоколадка". Усіх присутніх пригощав елітними напоями торговий дім "Арда".
Ми очікували ажіотажу до цієї машини, тому що це той сегмент ринку, який дуже треба було заповнити. Автомобіль вийшов дуже вдалим. У нього гарний дизайн – агресивний, спортивний. До того ж це гарний симбіоз – з одного боку, хороші технічні характеристики, це швидкий та безпечний автомобіль, а здругого боку – це високий кліренс і можливість повного приводу, що поєднує і позашляховик, і міський автомобіль. Городянам, які живуть за містом, він дозволить пройти легке бездоріжжя без пригод та проблем, - каже генеральний директор "НІКО-ЗАХІД" Леся Падучак.

Кросовер зі спортивним характером, а саме так позиціонує Mitsubishi Motors Mitsubishi ASX (Active Smart (Х) Crossover) розроблений на платформі "Project Global". Він об"єднує кращі якості Outlander XL і відмінну керованість Lancer X.

Зовні – це просто вибуховий дизайн, - каже керівник відділу продажів.... - Енергетика спортивного агресивного автомобіля, підкріплена позашляховими якостями, які вдало поєднані в ASX, нікого не залишать байдужим.

Довжина автомобіля – 4,295 м, колесна база – 2,67 м. Найяскравіша деталь передньої частини автомобіля - фірмові ґрати радіатора Jet Fighter. Концепція такого дизайну запозичена в Mitsubishi Heavy Industries, яка випускає реактивний винищувач F-2. Такий агресивний стиль дуже популярний серед українських автовласників. З оригінальних деталей: подвійна лінія на капоті, яка робить капот видимим для водія, відповідно водіння стає комфортнішим, зважаючи на високу маневреність на міських вулицях. Гострі задні ліхтарі і напружена крива лінія на боковині вдало підкреслюють спортивний характер дизайну кузова. Лінія даху спускається нижче до задньої частини машини, підсилює аеродинамічні властивості і окреслює динамічний профіль моделі. Усі ці риси нагадують дизайн прототипу CONCEPT-CX.

Значний стрибок ASX зробив у дизайні інтер"єру. Салон автомобіля потішить власників якісними матеріалами та вдалими рішеннями. Автомобіль вирізняється відмінною оглядовістю на 360 градусів, м"якою оббивкою по контуру центральної панелі та сріблястими елементами з обох сторін аудіосистеми й уздовж дверних панелей. Салон автомобіля просторий та зручний. П"ятеро пасажирів комфортно почуватимуться усередині. До тогож ASX має об"ємний багажник місткістю 419 л.

Уся основна інформація ASX виводититься на багатофункціональний кольоровий дисплей, який знаходиться на приладовій панелі. У максимальній комплектації новий компактний кросовер матиме ще й панорамний дах зі світлодіодним підсвічуванням.

На українському ринку буде доступна ціла гама бензинових моторів – об"ємом 1,6 л, 1,8 л та 2 л. Автомобілі з мотором 1,6 будуть оснащуватися переднім приводом та механічною коробкою передач. 1,8-літрові машини – будуть оснащуватися як ручною коробкою, так і варіатором. А ось потужні 2-літрові автомобілі йдуть повнопривідні і з варіатором.
Спеціально для українського ринку був збільшений кліренс Mitsubishi ASX – до позашляхових 195 мм. Окрім цього ASX укомплектовано акумулятором підвищеної ємності, рідиною для холодного клімата, підігрівом передніх сидінь і дзеркал, обробка шкірою керма й елементів салону.

Розробники моделі втілили напрогресивніші ідеї в оснащенні автомобіля. Ксенонові лампи сучасної форми 160° Super-hid "Wide Vision" не мають аналогів у світі. Великий плюс у тому, що вони забезпечують найширший кут освітлення - до 160°. Безпеку також забезпечують система курсової стійкості (MASC), активна протівобуксівна система (MATC), антиблокувальна система гальм (ABS), електронний розподіл гальмівних зусиль (EBD), система допомоги при екстреному гальмуванні (Brake Assist), регенеративна система гальмування та 7 подушок безпеки, включаючи захист колін водія. Фірмова конструкція безпечного кузова Mitsubishi – RISE .

Базова комплектація компактного кросовера з двигуном 1.6 л і механічною трансмісією коштує 23 300 доларів. Mitsubishi ASX з двигуном 1.8 л і безступінчатим варіатором буде доступний за ціною від 26 120 доларів. Автомобіль з об"ємом двигуна 2.0 л пропонують за ціною від 30 620 доларів.

В компании "НІКО-ЗАХІД" впевнені в успіхові новинки та вважають, що Mitsubishi ASX змінить погляд на традиційні легкові автомобілі та позашляховики. Тому і рекомендують не відкладати тест-драйв новинки. Перші бажаючі проїхатись Mitsubishi ASX виявили бажання одразу після презентації.
http://www.mitsubishi.lviv.ua/
тел: +38 032 29 89 555
PR
Зараз ви читаєте новину «Mitsubishi ASX у Львові презентували під феєрверк з метеликів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі