четвер, 03 жовтня 2013 16:37

У столиці за місяць сплатили майже 9 мільйонів утилізаційного податку

У столиці за місяць сплатили майже 9 мільйонів утилізаційного податку

Київською міжрегіональною митницею Міндоходов і зборів України у вересні 2013 року направлено до держбюджету понад 8,7 млн ??грн екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатаціітранспортних засобів.

Згідно з повідомленням прес-служби Головного управління Міндоходов в Києві, у вересні столичні підприємства і жителі Києва імпортували в Україну 760 автомобілів різного класу, з яких 742 імпортовано автодилерами, а решта - ввезені громадянами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніжні" Volvo та Ford – Топ-7 найбезпечніших автомобілів року

"Всі машини оформлені зі сплатою податку на утилізацію. Всього ж, митне оформлення транспортних засобів із сплатою екологічного податку у Києві здійснили 19 підприємств і 18 громадян ", - зазначено в повідомленні.

Крім того, за фактом звернень автоімпортерів і громадян, Київської міжрегіональної митницею Міндоходов було видано 434 довідки про сплату екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів.

Зараз ви читаєте новину «У столиці за місяць сплатили майже 9 мільйонів утилізаційного податку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі