четвер, 30 травня 2013 10:37

У Києві показали КІА Quoris за 595 тисяч
14

КІА Quoris
Фото: Фото: Володимир Мукан
КІА Quoris
КІА Quoris
КІА Quoris
КІА Quoris

На Київському міжнародному автосалоні SIA-2013 показали новий седан бізнес-класу КІА Quoris. Із ним знайомив телеведучий Ігор Моляр.

"Це автомобіль абсолютно нового рівня. У його інтер'єрі прекрасно поєднана деревина та шкіра. А під капотом встановлено потужний шестициліндровий двигун обсягом 3,8 літра на 294 кінських сил", - сказав телеведучий.

Після цього навколо авто напустили диму й дівчата у довгих сукнях зняли біле полотно з машини.

КІА Quoris за габаритами та площею бази кузова нагадує BMW 7 серії. Автомобіль має фірмову решітку радіатора КІА та нові світлодіодні фари. На бічних дзеркалах заднього огляду - вказівники поворотів у формі бумерангів.

На відміну від інших машин цього бренду, Quoris має задній привід та 8-ступеневу автоматичну коробку передач.

"Таке поєднання має покращити комфорт в автомобілі, - каже продавець-консультант компанії "Фалькон-авто" Олександр. - Машина обладнана доволі прогресивною електронікою. Наприклад, система Advanced Smart Cruise Control слідкує за рухом автомобілів попереду. Якщо якийсь учасник руху різко загальмує, а власник Quoris не встигне зорієнтуватися, система сама зупинить машину. Є й система стеження за "мертвими зонами", система допомоги під час старту на підйомах, а також інтелектуальний круїз-контроль".

В Україні цю модель продаватимуть лише у повній комплектації. Її оснащуватимуть проекцією показників приладів на лобове скло, 17 динаміками аудіо системи та системою смарт-ключа. Вона розпізнає наближення власника з ключем до автомобіля й автоматично відмикає його.

Коштуватиме така машина 595 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У Києві показали КІА Quoris за 595 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі